2014. május 14., szerda

Challenge accepted, avagy menjünk csak egy lépéssel vissza!

Amióta a TANDEMet létrehoztuk, soha egy percig sem kopott meg az az álmom, hogy azokon a helyeken, ahonnan származunk, fejleszteni és terjeszteni fogjuk az önismeret, felelősségvállalás és tudatos élet kultúráját. Ennek az egyik alapeleme, hogy a fiatal felnőtteknek legyen kedvük, érdeklődésük és nyitottságuk arra, hogy saját lelki működésük megismerésével, szerepeik csiszolásával, személyiségük rétegeinek feltárásával foglalkozzanak. Tömörebben mondva: legyenek kíváncsiak legelsősorban saját magukra. 

Most van az első alkalom, hogy nekiugrottunk egy tisztán és felvállaltan önismereti jellegű csoport indításába, és ez - mint bebizonyosodott - egy bátor vállalás. 
Lehet az idő, lehet a pénz, lehet a komfortzóna megtartó ereje, meg a világ aktuális állása, és sok minden más, ami közrejátszott, a lényeg, hogy nem adjuk fel. 


Hanem átalakulunk!


Filó után a tények röviden: 

  1. Az eredetileg meghirdetett 4 alkalmas csoportra nem jött össze annyi jelentkezőnk, hogy biztonsággal elinduljon a csoport. 
  2. Sok olyan érdeklődő fordult meg körülöttünk a meghirdetés alatt, aki pont illeszkedett a célcsoportba, tehát olyanok, akiknek a csoportot szántuk. 
  3. Sokan jelezték, hogy a dátumok nem jók nekik, az érdeklődésük viszont erős, és jönnének, ha máskor lenne.
  4. Mi továbbra is szeretnénk az önismeret és mentálhigiéné kultúráját terjeszteni.

Végeredmény, ami mindezekből következik: 

  1. Ezt a blogot megtartjuk és igyekszünk folyamatosan frissíteni a tartalmakat, hogy legyenek impulzusok a témában, és aki olvasva szeretne közelebb kerülni, az megtehesse
  2. Hirdetünk egy belekóstoló egynapos alkalmat valamikor még a nyári zsongás előtt
  3. Szeptembertől indítjuk a 4 alkalmas folyamatot. 

Amit ajánlunk ennek kapcsán: 

Lépjünk kapcsolatba! Ha érdekel a téma, kipróbálnád, hogy mi ez az egész, szeretnél híreket kapni, írj nekünk egy mailt a molnar.kriszta_kukac_tandemno.sk - ra és meghívunk, regisztrálunk, fölveszünk a listára. 
Ha ezt megteszed, lehetőséged lesz beleszólni az időpontok kiválasztásába. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése